Μέσα από τη προσεγμένη δουλειά μας προσφέρουμε μια όμορφη συλλογή από αναμνηστικά έπαθλα, επιλεγμένα βραβεία/αναμνηστικά,κύπελλα και μετάλλια που θα προσδώσουν στη στιγμή της βράβευσης το κύρος, την ομορφιά και την βαρύτητα που αρμόζει.
ΚΥΠΕΛΛΑ

Κύπελλα για αθλητικούς αγώνες, υψηλής ποιότητας υλικών με μαρμάρινη βάση και μεταλλική κούπα.Μπορούμε να χαράξουμε επάνω το κείμενο που επιθυμείτε.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Μετάλλια χάντμπολ, ποδηλασίας, ρυθμικής, στίβου, μπιλιάρδο, Go Kart, κλπ για βραβεύσεις, υψηλής ποιότητας.Επιπλέον χαράζουμε στην πρόσθια όψη του μεταλλίου, λογότυπο ή και  κείμενο της επιλογής σας.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ

Μεγάλη ποικιλία σε τιμητικές πλακέτες μικρές και μεγάλες με κασετίνες βελούδινες που θα μπορούσαμε να χαράξουμε το κείμενο, που εσείς επιθυμείτε για αθλητικές διακρίσεις, εταιρικές και προσωπικές βραβεύσεις, απονομές, επαγγελματικά δώρα, υψηλής ποιότητας.

ΕΠΑΘΛΑ 

Έπαθλα Απονομής για αθλητικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.Από την επαγγελματική μας εμπειρία και κατάρτιση τον τομέα του Αθλητισμού, η Εταιρία Doukasprint μπορεί να αναλάβει εξ’ολοκλήρου την εκδήλωση σας και να προσδώσει το κύρος και την ομορφιά που της αρμόζει.