Εδώ και πολλά χρόνια, κατανοώντας την τάση της αγοράς για την ψηφιακή εκτύπωση, η εταιρία μας επένδυσε σε μηχανολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε σήμερα οι ψηφιακές εκτυπώσεις  μας να είναι ποιοτικές, οικονομικές και φυσικά πολύ γρήγορες!

Σχετικά με τις ψηφιακές εκτυπώσεις μπορούμε να σας προσφέρουμε άπειρες δυνατότητες με κάθε τύπο χαρτιού, σε εκτυπώσεις κάθε είδους,στην  εκτύπωση αφισών ,flyers ,επαγγελματικές κάρτες ,προσκλητήρια ,καταλόγους κ.α.Όλα αυτά βέβαια μπορούν να πλαστικοποιηθούν με ματ, γυαλιστερή ή αυτοκόλλητη πλαστικοποίηση φύλλου έως και ρολού ενός μέτρου.

 

  • Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους(Εκτυπώσεις PLOTTER)

Ψηφιακές εκτυπώσεις PLOTTER…σε διάφορα υλικά και διάφορες εφαρμογές, όπως εκτύπωση αφισών μεγάλων διαστάσεων και γιγαντοαφίσες σε χαρτί απλό ή φωτογραφικό, μουσαμάδες ή αυτοκόλλητα για συνέδρια ή εκθέσεις.Η κατασκευή της γιγαντοαφίσας, δεν είναι μια απλή μεταφορά πληροφοριών από μικρότερη διάσταση σε μεγαλύτερη, λαμβάνουμε υπόψη όλες τις απαραίτητες παραμέτρους ώστε η γιγαντοαφίσα να εξυπηρετεί το σκοπό της.

  • Σε αυτήν την κατηγορία  επίσης …μεγάλου αλλα και μικρου μεγέθους ανήκει και η εκτύπωση σε Καμβά.Έχετε την δυνατότητα να διακοσμήσετε τον τοίχο σας επιλέγοντας την φωτογραφία που πραγματικά σας αρέσει και σας εκφράζει.Μόλις ανακαλύψετε την εικόνα που θέλετε, εμείς αναλαμβάνουμε να την μετατρέψουμε σε έναν υπέροχο Καμβά!!!

 

  • Αυτοκόλλητα 

Εκτυπώσεις μεγάλου  μεγέθους βρίσκονται και στο κομμάτι των αυτοκόλλητων. Αν είστε καταστηματάρχης …μπορούμε να αναλάβουμε να δημιουργήσουμε την βιτρίνα του καταστήματος σας με αυτοκόλλητα σε οποιαδήποτε διάσταση καθώς και σε σχέδια της επιλογής σας.Σε επαγγελματικό αλλά και  σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε  σε μεγάλο μέγεθος ,ταπετσαρία της επιλογής σας με  δυνατότητα τοποθέτηση της.