ΚΥΠΕΛΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΠΛΑΚΕΤΕΣ, ΕΠΑΘΛΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

Μέσα από τη προσεγμένη δουλειά μας προσφέρουμε μια όμορφη συλλογή από αναμνηστικά έπαθλα, επιλεγμένα βραβεία/αναμνηστικά,κύπελλα και μετάλλια που θα προσδώσουν στη στιγμή της βράβευσης το κύρος, την ομορφιά και την βαρύτητα που αρμόζει.

ΚΥΠΕΛΛΑ

Κύπελλα για αθλητικούς αγώνες, υψηλής ποιότητας υλικών με μαρμάρινη βάση και μεταλλική κούπα.Μπορούμε να χαράξουμε επάνω το κείμενο που επιθυμείτε.

 

ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Μετάλλια για όλες τις αθλητικές διοργανώσεις  για βραβεύσεις υψηλής ποιότητας.Επιπλέον χαράζουμε στην πρόσθια όψη του μεταλλίου, λογότυπο ή και  κείμενο της επιλογής σας.

 

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ

Μεγάλη ποικιλία σε τιμητικές πλακέτες μικρές και μεγάλες με κασετίνες βελούδινες που θα μπορούσαμε να χαράξουμε το κείμενο, που εσείς επιθυμείτε για αθλητικές διακρίσεις, εταιρικές και προσωπικές βραβεύσεις, απονομές, επαγγελματικά δώρα, υψηλής ποιότητας.

 

ΕΠΑΘΛΑ 

Τα Έπαθλα Απονομής είναι μια ευρύτερη κατηγορία η οποία καλύπτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών για αθλητικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να σχεδιάσουμε ειδικές κατασκευές σε έπαθλα απο plexiglass και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΚΥΠΕΛΛΑ AΠΟΝΟΜΗΣ

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΞΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ

ΕΠΑΘΛΑ PLEXIGLASS - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ