Τα προσκλητήρια είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση σε συγγενείς και φίλους.Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να τους εντυπωσιάσετε!!!

Στην πραγματικότητα είναι ότι η αίσθηση του προσκλητηρίου προετοιμάζει τον καλεσμένο για το τι περιμένει να δει στο γάμο ή τη βάπτιση.Το σχέδιο, τα γράμματα, τα χρώματα και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες ενός προσκλητηρίου δημιουργούν ένα συγκεκριμένο στυλ που θα ταιριάζει με το στυλ του γάμου σας και θα αποτελεί μια ακόμα πινελιά του ενιαίου, πανέμορφου συνόλου.

Όμως τα βασικότερα χαρακτηριστικά ενός προσκλητηρίου, που πρέπει να προσέξετε, είναι ο τύπος του χαρτιού, η υφή, το βάρος, τα χρώματα, το μέγεθος και βέβαια η διακόσμηση. Ένα προσκλητήριο εκτός από το να είναι όμορφο, πρέπει να είναι ποιοτικό. Επιλέξτε το καλύτερο για σας χαρτί και τις ιδανικότερες αποχρώσεις που θα το στολίζουν.

Eδώ ερχόμαστε εμείς,που με την εμπειρία μας και την ειδίκευση μας στο κομμάτι των προσκλητηρίων ,μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε την πιο σωστή απόφαση.Επισκεφθείτε το καταστημα μας ωστε να σας δείξουμε απο κοντά τα καινουργια σχεδια μας αλλα επίσης και να σχεδιάσουμε απο την αρχή το προσκλητηριο των ονείρων σας!!!

 

 

Πιο κάτω υπάρχει μια φόρμα επικοινωνίας. Μην διστάσετε να στείλετε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, χωρίς δέσμευση.

 

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΙΔΕΑ

Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήρια Βάπτισης

Για περισσότερα σχέδια και τιμές προσκλητηρίων επισκεφθείτε το κατάστημα μας, ΑΛΚΑΙΟΥ 20 (πάροδος Ερμού), ΜΥΤΙΛΗΝΗ

[ninja_form id=”2″]