Τραβήξτε την προσοχή με συστήματα προβολής εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και συνδυάστε τα με τις πιο όμορφες και ποιοτικές  ψηφιακές εκτυπώσεις  μας για τη σωστή κερδοφόρα προβολή της επιχείρησής σας με χαμηλό κόστος.

 

ROLL UP BANNERS

Από τα πλέον αγαπημένα συστήματα προβολής. Αποτελείται από μηχανισμό – βάση στήριξης με κοντάρι που στηρίζει την εκτύπωση από πολυπροπυλένιο, η οποία τυλίγεται μέσα στο μηχανισμό.Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της εκτύπωσης με χαμηλό κόστος.

 

 

ΕΝΤΥΠΟΘΗΚΕΣ

Από τα πιο βασικά και συνηθισμένα σαν να λέγαμε συστήματα προβολής όπου έχουμε σχεδόν ο καθένας μας στο γραφείο του.Υπάρχει ποικιλία από  έτοιμες εντυποθήκες, επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες, από υλικά όπως plexi, πλαστικό, αλουμίνιο, mdf μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε σύγχρονη ανάγκη προβολής των εντύπων σας.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε απο την αρχή ενα σύστημα προβολής αποκλειστικά για δική σας χρήση.

 

 

ΣΗΜΑΙΕΣ(ΠΑΡΑΛΙΑΣ)

Οι σημαίες παραλίας είναι ένας οικονομικός και πολύ εντυπωσιακός τρόπος να προσεκλίσετε τα βλέματα του περαστικού κοινού από το σημείο πωλήσεων που διαθέτετε.

Διαθέτουμε μια σειρά από σημαίες παραλίας που ξεκινάνε από τα μικρά μεγέθη και φτάνουν μέχρι τα πολύ μεγάλα. Οι τιμη της περιλαμβάνει το σχεδιασμό της σημαίας, το κοντάρι, την εκτύπωση και τη βάση νερού μαζί με τα στηρίγματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά αλλάζοντας εύκολα την θεματολογία τους.

Πιο κάτω θα βρείτε μια φορμα επικοινωνίας.Μην διστάσετε να μας στείλετε οποιαδηποτε ερώτηση χώρις δέσμευση.

ROLL UP

ΕΝΤΥΠΟΘΗΚΕΣ

ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ 3-5 ΜΕΤΡΑ, ΣΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ!
[ninja_form id=”2″]